Current Connect Roll Out Services

Wij

Current Connect is gespecialiseerd in totaaloplossingen en uitvoering van grootschalige rollout projecten. Maximale service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, actief meedenken en “ontzorgen” zijn onze sleutelwoorden. Ons beleid is er op gericht niet de grootste maar wel de beste te zijn.

Jij

Ben je enthousiast, gemotiveerd en heb je ruime ervaring in één of meerdere van onze vakgebieden dan willen wij je vragen een CV en motivatie te sturen naar info@currentconnect.nl

Inloggen

Bent u een opdrachtgever of medewerker dan kunt u bovenaan de pagina inloggen.

Bent u een opdrachtgever? →

Bent u een medewerker? →

Roll Out Services

Current Connect is partner voor diverse ISP’s en telecom aannemers voor de uitrol van aansluitingen en apparatuur bij consumenten en zakelijke eindgebruikers.

Met ruim 90 monteurs dagelijks op de weg verzorgen wij de installatie werkzaamheden van glasvezel, ADSL , DSL, Coax en smart metering aansluitingen in Nederland.

Onze Werkwijze

De roll-out service van Current Connect kent een professionele werkwijze . Het proces is zo ingericht dat binnen korte tijd een hoog volume installaties gerealiseerd kan worden. Kwaliteit van uitvoering is voor de klant en ons callcenter C4 controleerbaar door gebruik van een webbased gedigitaliseerd communicatie- en planningssysteem die is geïnstalleerd op de tablet van onze monteurs.

monteur_1
bluemotion
Ons Callcenter

Op ons kantoor in Raalte is een compleet callcenter (C4)ingericht. Dagelijks worden circa 90 monteurs aangestuurd. Het callcenter verzorgt al het klantcontact en heeft zowel een inbound als outbound functie.

Logistiek

Current Connect verzorgt ook het volledige logistieke proces, waaronder opslag en meelevering van de apparatuur.