Wij

Current Connect is gespecialiseerd in totaaloplossingen en uitvoering van grootschalige rollout projecten. Maximale service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, actief meedenken en “ontzorgen” zijn onze sleutelwoorden. Ons beleid is er op gericht niet de grootste maar wel de beste te zijn. De Sallandse wortels van Current Connect hebben gezorgd voor een gezond en vooruitstrevend bedrijf waarin Sallandse waarden als nuchterheid en betrouwbaarheid centraal staan. Dat in combinatie met korte lijnen, daadkracht en een no-nonsense werkhouding.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg van FTTH netwerken. Wij verzorgen het schouwen, montage van de glasvezel op klantlocatie en het grote laswerk in distributiepunten en areapops. Onze Inhome afdeling verzorgt voor een aantal providers (Solcon, Fiber en Concepts) de triple-play installatiewerkzaamheden. Voor onze opdrachtgever Qurrent installeren wij smart metering apparatuur.

Onze monteurs werken landelijk en verrichten de diverse werkzaamheden bij gemiddeld 2000 eindgebruikers per week. Onze planafdeling C4 is verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en stuurt op een betrouwbare en efficiënte planning.

Ons vaste team van medewerkers wordt wanneer nodig bijgestaan door een ervaren flexibele schil van partners. Mede hierdoor kunnen wij moeiteloos meebewegen met vraag en aanbod in de dynamische wereld van telecom.

Wij zijn VCA* gecertificeerd en in het kader van MVO en de 3P’s (People, Planet, Profit) zijn wij constant op zoek naar verbeteringen die ten gunste komen van onze medewerkers en het milieu.

Een aantal zaken die wij reeds hebben bewerkstelligd:

  • medewerkers met een “afstand tot de arbeidsmarkt” aangesteld
  • monteurs uitgerust met tablets (maakt printen overbodig)
  • sponsor van diverse goede doelen
  • bluemotion en elektrische auto’s (reductie CO2)